Älgstek och en cider

Jag tror inte ens smink kan dölja min trötthet jag känt av idag. Vi fixade plåtarna på poolen och sedan packade för att åka till stugan. Jag kan inte stressa längre och allt tar ju sådan tid och efter igår när vi träffade mäklaren och allt kommer ske mycket snabbare än vad jag trodde så blir det svårt för mig att hålla fokus. Då gäller det att bara lyssna på huvudet och kroppen och försaka ta det lite lugnt. Allt får ta den tid det tar och så tid för vila.
Men när vi kom till stugan då är det som allt bara rinner av en. Så många gånger jag kommit hit och känner mig så lycklig i denna miljön. Detta är vårt lilla paradis. Vi började packa in och sedan tog vi promenad med djuren.
På eftermiddagen har jag bara gått och pysslat och gjort sånt som är roligt. Våra vänner som skulle kommit imorgon på promenad och grilla hamburgare har fått förhinder så vi får en till dag här att ladda.

Ikväll blir det älgstek och jag har hällt upp en cider. Jag ska sätta mig och lata mig i sängen sedan och så blir det att sova tidigt. Nu känns det så härligt och mysigt att få vakna här imorgon. Kalle ska måla lite och sedan ska vi vara ute .

****

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Älgstek och en cider”

 1. Hej!
  Jag undrar hur det kommer sig att du/ni gör grejjer så snabbt. Inte sällan skriver du ”det ska få ta tid” – ”vi har ingen brådska” och sedan – på en millisekund är den aktuella saken genomförd/såld/byggd/köpt. Blir bara nyfiken på om du själv ser detta ”mönster”?
  Sitter en inte i ekonomisk knipa så är det mer rimligt att sälja o fota (!) vår/sommar …

  1. Hej
   Jag vet inte riktigt svaret på din fråga, vi gör det som känns bra för oss. Jag funkar på ett sätt och andra fungerar på ett annat sätt. Vi skulle inte sålt förrän om tre år tänkte vi först men så kom sonen hem och sa att han skulle flytta hemifrån i juni med sin flickvän då de får en lägenhet och då behöver inte vi stora huset och kan flytta tidigare. Att vi ska fota och kommer sälja efter jul är att marknaden och mäklaren jobbar så, det visste jag inte heller. Jag tänkte precis som du att maj/juni är bästa tiden men det är sådant drag efter bostäder så rätt köpare kommer troligtvis dyka upp långt innan det. Man lägger hus på Läge + och de flesta hus säljs så och så kommer de använda mina bilder.

   Allting handlar väl om att det blir inte alltid som man tror eller tänker. Vi gör inte saker för att andra ska bli lyckliga utan vi gör som vi själva mår bra av och vi vill bo vid sjön och vill inte hålla på att renovera och städa osv två hus. Jag har ingen tanke att skriva på ett sätt och sedan leva på ett annat sätt utan bara följer med i känslan. Kalle och jag har ganska högt tempo men när jag skriver en dag att vi har ingen brådska kan det ha ändrat sig till dagen efter…..det är bara som livet är. I detta fallet går det fortare när vi planerat och vi tror att mäklaren har rätt så vi lyssnar på henne. Hoppas det var svaret på din fråga. När vi flyttar till stugan ska vi bygga, renovera, skaffa stor båt, bygga bastuflotte osv massa annat kul som vi längtar efter och sitter inte i någon ekonomisk knipa. Vi vill bara bo i stugan och har ingen längtan efter att ha kvar stora huset mer. Jag är 46 år så man har ju inte samma energi som när man var 36 :)Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *