Börjat hundkurs igen

Vi har börjat ny hundkurs igen, nu när han börjar bli tonåring. Vi ska träna honom mycket på att kunna gå och lägga sig på en filt och stanna där när det kommer gäster och att inte bli så hoppig och tokig när vi träffar människor eller när det kommer hem gäster. Sara på Dogsense har varit hemma hos oss idag och hon är så duktig och bra.
Vi har lärt oss mycket och kommit långt men vi har mycket kvar att lära. Så kul!
En annan tanke jag vill dela med er idag är att det är svårt att vara hjärntrött och inte hinna så mycket varje dag. Som samhället är nu så är stress och göra mycket saker något som är normen och när man inte kan det blir det lite komplicerat. Jag får mycket hjälp av min familj, men det är ändå lite besök på stan osv jag skulle behöva göra då och då. Jag är inte så snabb när det gäller jobb på datorn osv
Jag kan göra lite småsaker men det är så stor skillnad mot när jag var frisk och inte behövde tänka. Nu måste jag planera allt för att det ska bli bra och för att jag ska orka. Jag vill verkligen inte ligga i huvudvärk och kräkas så det gäller att hitta någon sorts balans. Supersvårt!

Det är skönt att det finns så mycket man kan beställa hem. Nu skulle jag behöva bra lådor till det lager vi ska hyra och så kartonger som vi ska ha i stugan och packa i, men sånt kan jag inte bara sticka iväg och köpa eller fixa med och gör jag det så kan jag inte göra så mycket annat på några dagar. Ja som sagt, det är svårt när man inte kan göra så mycket på en vecka…men jag känner mig glad i alla fall. Det ska bli bra på sikt.

Nu ska jag äta lunch med Philip och fortsätta röja lite här, Vi kör matkasse nuförtiden och Philips flickvän är snäll och tar med den hem sedan från stan.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *