Återbruk av bilder

Här hemma fortsätter jag att rensa och några snygga bilder lär det knappt bli mer här ifrån , jag här hemma pysslas ingenting utan bara rensas. Ja julen ska jag såklart göra lite mysig men det det blir inte som förr här hemma. Jag har inte den energin att fixa en massa här när jag ska flytta så det mesta myset blir vid sjön.
Jag längtar väldigt mycket till att få bo och landa i stugan och ha tiden att vara sådär kreativ igen som man är när man känner glädje och inspiration. Jag får den när jag är vid det lilla huset men här hemma är jag nu inne på avveckling så här kommer det bara bli mindre och mindre mys och jag hoppas ni har förståelse för det. Det blir inte sig likt nu på ett tag men jag jobbar på att få mycket tid framöver att skapa och landa och hitta på saker på bloggen och så bygga upp allt nytt vid sjön.
Det får bli lite återbruk av bilder ibland:) å återbruk brukar ni gilla. Sedan har jag massor av bilder jag aldrig visat. Nu är det dags att ta tag i bokföring och hämta paket. Har en liten gedigen lista att ta tag i och hinna med. Ta hand om er.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Återbruk av bilder”

  1. Hej Lotta!
    Ja, jag tittar mer än gärna på ”återbruk” av dina bilder 🙂
    Och gärna en och annan ”stökig flyttbild” är också välkommen 😉
    Älskar din blogg med variationer som du är så bra på <3

    /Towe i Karlstad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *