Känner mig så glad

 
 
Om ni visste hur lycklig jag känner mig just nu ❣. Lycka att orka och kunna umgås med sina barn och sin bästa vän en helg utan att bli sjuk, utan spy och ligga i migrän. Utan att huvudet isar och tröttheten i huvudet förstör ens liv. 
 
Idag kommer Kalle hem efter två veckor på andra sidan jorden. Många frågar vad han jobbar med, han jobbar med flygplan på Saab.
 
 
 

Nu ska jag hem och träffa Philip och Kalle. Helgen har varit så skön och härlig. Massa steg i benen, motion och utevistelse med prat och mys. 

 
Ha en toppenfin söndag
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

10 reaktioner på ”Känner mig så glad”

  1. Så skönt att få känna att man mår riktigt bra. Så fint med kvisten med bär på. Riktigt höstfint. Skönt att få hem sin man efter 2 v. Min sambo jobbar å oljepattform ibland o då är han borta 14 dgr. Så vet hur härligt det känns att återses. //Kram Christina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *