Vilken härlig fredag

Vi hade en lång mysig dag här vid sjön. Så tacksam för de dagarna nu när jag börjar må bättre och  kan vara här utan att må dåligt. Jag har haft ett sånt väldigt jobbigt år med alla konstiga symptom i samband med min hjärntrötthet men nu har jag ofta många bra dagar. Njuter så mycket av dessa och kräver knappt någonting. Vill bara vara här och mysa av solen, djuren och familjen.
Elin och jag gick promenad med hunden på förmiddagen, sedan åkte jag på 45 min massage
När jag kom hem hade Kalle slutat tidigt för att hinna njuta av solen. Han jobbade förra helgen så det här var verkligen underbart för honom, att få solen mot ansiktet.
Vi tog kaffet på bryggan medan solen gick ner
Så njutbart!
Sedan var det dags för promenad med hunden igen och Findus katten var såklart med. Vi har köpt en ryggsäck till honom också så han kan sitta i om han vill. Jag får visa bilder senare.
På kvällen blev både himlen och sjön rosa
Jag tände massa ljus och satte upp lyktor som jag tagit med hemifrån som ska bo här nu.

Det blev en underbar dag. Idag kommer Philip hit. Vi ska ut och gå, baka pepparkakor och äta lite god mat osv SÅ mysigt det ska bli att ha båda barnen här ikväll.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Vilken härlig fredag”

 1. Vilken otroligt fin bild på katten,skulle du kunna göra tavla av.
  Det är vackert vid din sjö, ser lugnt och fridfullt ut förstår att du trivs.
  Må så gott och ha en bra helg Yvonne

 2. Åh vad fint ni har i och runt ert hus. Ser att du mår lite bättre nu och det är roligt.Har följt dej länge och vet att din familj haft det tungt.Kanske du värst eftersom efterverkningarna blev så svåra för dej. Nu önskar jag dej en riktigt härlig höst. Ann-Maj

 3. Det ser så mysigt ut med alla lyktor och ljusslingor vid sjön! Så bra att du kan lyssna på kroppen och göra det som är bra för dig just nu. Den förmågan har man nytta av tror jag.

 4. Vilken magisk plats det ser ut att vara.
  Där kan man nog tanka en hel del själaro… och så fint det blev med alla lyktor!
  Återigen – Magi! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *