Det blir bra, är mitt mantra

Att jobba mindre och sänka kraven och bara typ leva och göra det som känns bra just nu gör mig friskare. Jag har alltid orkat och velat göra så mycket, jag har alltid haft så mycket energi och jobbat ganska fort och hårt. Det är bara som jag är som person, eller den person jag varit. Mina föräldrar är precis likadana och de är inte min ålder direkt. Aktiva och sitter inte still 🙂Pappa var här idag, han är en frisk fläkt. Så tokig och positiv. Han ser bara möjligheter han.
För mig tog det tid att förstå hur mycket jag klarar av och orkar nu efter åren med cancer och jobb osv nu när jag varit i väggen. Jag var ju van att vara en person som klarat av och tyckt om att göra mycket, flänga omkring och alltid hitta på nya saker. Men nu har jag har lärt mig vad behöver för att bli frisk, jag har hittat det nu och jag känner att jag blir bättre. Jag kräver så lite input. Får jag bara vara hemma på landet och slippa tänka på omsättning, vinst i företaget, massa samarbeten och träffa människor eller åka till stan allt för ofta så blir jag bättre. Jag måste helt enkelt bara få vara. Varje sådan vecka i min egen lilla värld gör mig starkare, men gud det tar så lång tid. Men när jag får dessa veckor, då kommer längtan igen…längtan att någon gång bli lite mer den jag varit eller åtminstone kunna åka iväg och göra vissa utflykter osv igen.
Jag blir tex sämre av att sitta vid datorn och telefon mycket, så det blir tyvärr inte så många blogginlägg för min hjärna behöver vila från sånt också. När jag blev sjuk förra hösten kunde jag inte ens öppna datorn, det isade så mycket i mina ögon så jag kunde inte titta på skärmen. Det var hemskt….men nu…nu går mycket bättre om jag sköter mig.
Det blir bra, är mitt mantra. Det tar tid, men det blir bra. Jag tar hand om mig så mycket jag kan för att på sikt bli frisk. 

Vi har haft en sådan toppen härlig helg med barnen. God mat, promenader, bad, jobbat i trädgården osv Pappa och syster kom på spontanbesök utomhus idag.

Nu ska jag jobba lite innan det blir kväll för mig.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Det blir bra, är mitt mantra”

  1. Ett jättebra mantra och hehe så är min pappa med, han är inte ung men han är väldigt allert och ser bara möjligheter, min mamma har istället taggat ner lite. Så gott med pepparkakor

  2. Så fin bild på er, han ser ju ut som en bukowskinalle🥰. O kläderna, jag dör…😍. Skulle kunna köpa hur mkt grejer som helst till min Morris🤪

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *