Städa skolan och bokföring

Jag fortsätter att städa i vår gamla skola, jösses det finns prylar och virke och bra att ha lister i varje rum och det finns många rum 🙂 men vi har ju en deal jag och mannen. Jag får rensa utan att han bryr sig och han får ryka in och rensa om det är något som jag inte vet vad jag ska göra med.
Det går bra, men det kommer ta tid och jag måste hålla på lite varje dag och så är det så skönt att bara gå och rensa och städa. Älskar sånt jobb. Bli skitig och slita lite med kroppen. Nej nu har Philip kommit hem med matkassen, nu ska jag fixa middag och ikväll blir det bokföring.
Ha en toppenskön kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Städa skolan och bokföring”

 1. Sådan fin bild på dig i glasögon och er gulliga hund. Tror inte jag sett en så söt hund någonsin.
  Lycka till med allt, Nytt skede i ert liv. Kommenterera inte så ofta men vill att du ska veta att jag tycker du är så duktig att ta fina bilder och styla inredning och mat och bakverk.
  Har bott i USA i 52 år så min Svenska låter nog lite gammaldags.
  så roligt att kunna följa med vad som händer i Sverige.
  glömde nämna att dina idéer och bilder av kläder är ochså jättefina.
  Lycka till
  Agneta Romano

 2. Förstår din känsla. Vi har nyligen sålt huset och nu renoverar vår nyinköpta lägenhet. Fydåne va saker man har sparat på sig. Vi hade en hel vind fylld med "bra att ha" trästumpar. halvmeters lister etc. Helt obrukbara. Allt åkte till tippen. Lycka till med försäljningen

 3. Ohh jag bara älskar plåtburken med avlånga tomtarna, vart är den ifrån (svara gärna inne hos mig, lätt att tappa bort svaret annars =D )

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *