Jag jobbar mot flytten

Mina dagar just nu är inte så glamorösa direkt men det härligt att kunna vara hemma och jobba. Jag fortsätter tömma i gamla skolan, idag har jag tömt ett rum med gamla lister osv nu ska jag fylla rummet med det som vi ska spara och ta med till förrådet. Det är snart klart på övervåningen.
Min bonuspappa kommer och hämtar släpkärran nu med annat skrot och så ska jag ha ett viktigt samtal och ut och gå med min vän Maria i eftermiddag. Jag jobbar mot flytten och visning. Jag har lämnat massa bilder till svensk fastighetsförmedling som håller på att sätta ihop en annons. Det kommer ut nu i december skulle jag tro.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *