En dag städning till och sedan stugan

Mina fina bloggläsare har ni det bra? Jag jobbade i skolan igår och var ute och gick så efter 24 tusen steg på en dag så slocknade jag kl 19.30 och sov i 11 timmar 🙂 Idag är en ny dag och jag ska fortsätta städa det vi kallar snickarboden. Vedförvaringen i gamla skolan. Det är det sista rummet som det är mycket jobb med.
Imorgon ska jag nog ta ledigt och åka till stugan och sedan stanna där till söndag. När jag är i stugan brukar jag ha tid att komma ifatt på andra sätt, med mina samarbeten osv och så vara lite mer pysslig. Nästa vecka blir det inte så mycket städning för mig för då har lag lite annat bokat.
Jag längtar så att plocka fram mina ljusstakar och stjärnor. Det blir en mysig tid framöver. Jag skulle vilja åka och förbi och köpa lite julblommor och baka något mer.
Nu önskar jag er en toppenfin dag!
Kram Lotta
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”En dag städning till och sedan stugan”

  1. Gleder meg også så mye til å plukke frem ting til advent og jul! Jeg jobber i helsevesenet og har ikke så mye til annet enn jobb og barn på hverdagene, men alltid et lyspunkt å titte innom din blogg. Den gjør meg godt , og jeg elsker å se bilder fra ‘stugan’. Ønsker deg en trivelig tid fremover!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *