Roligt pyssel

Jag vaknade tidigt idag, samma tid som Kalle går till jobbet. Idag gick det inte sova länge för jag har så mycket roligt pyssel som jag vill göra och så har jag börjat sortera här inför flytten. Det är så mysigt här. Litet, ombonat och gulligt. Jag kan sätta upp en liten ljusstake och allt blir fint. Samma känsla och pirr som jag hade när jag flyttade till stora huset och nu får jag börja om här. Så tacksam och glad.
Jag är 46 år, barnen flyttar ut men gud vad jag ser fram emot allt här. Det är Kalle, jag och djuren de flesta dagar framöver men det kommer bli så bra. Jag kommer besöka mina barn så ofta jag kan och de får besöka oss.
Det är så mycket framöver som man inte kan göra denna julen pga av covid och min hjärntrötthet men det finns mycket annat man kan göra som jag älskar. Nu fokuserar jag på det. Hemma blir det inte samma sak när man avvecklar och plockar bort men jag ska göra den sista julen hemma så fin jag kan utan att prestera allt för mycket. Det får bli som min hjärna orkar med och det blir tillräckligt bra. Längtar efter allt och nu sätter jag igång.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Roligt pyssel”

  1. Den ljusstaken är så fin. Jag undrar om den finns att köpa här i Tyskland, då ska jag önska mig den också. 😁 Jag förstårvad du menar med att det är litet och mysigt i stugan. Vi bor väldigt stort här hos oss, och det behövs så mycket mer saker för att få till en viss känsla. I ett litet hus, eller våning, så är det som du skriver. En fin ljusstake, någon särskild belysning eller endast ett "påskris" gör skillnad direkt. Trevlig helg! 🙏💕🍄🍁😘

  2. Förstår att du ser fram emot det, du är 74:a som min karl förstår jag då, och förstår att det blir härligt ni är ju unga med vuxna barn och då har ni ju mycket tid och energi kvar. Vi har ju en 7 åring hemma, vilket såklart är UNDERBART, men vi har ju många år kvar innan hon flyttar hemifrån, hade varit mysigt att ha det som er med, trots att jag har det bästa nu med =D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *