Att gå tillbaka och minnas och inspireras

Så här års går jag alltid tillbaka och tittar på julen året innan. Hur gjorde jag då? Vilket pynt ska jag ta fram och vad ska jag pynta med i år. Här är så litet men det blir alltid något nytt, som granen jag ska ställa i trätunnan på framsidan. Lite förändringar är roligt.
****
I år blir också sista året hemma och eftersom jag är hjärntrött kommer jag inte fara runt och handla som jag brukar och tänker mig också för när det covid. Det kommer inte bli lika många buketter osv men det kommer bli lagom fint ändå. Utifrån det liv som vi har nu.
****

Jag ska snart åka till en blomsteraffär och köpa mig lite nya växter. Det är tomt hemma och så vill jag ha lite lökväxter redan nu.  Det är sista året att pynta stora huset och sedan blir det fira jul i vår lilla stuga. Allt har sitt och jag är så glad för julen både hemma och i stugan. Älskar vinter, jul och alla förberedelser. Inte en enda julklapp har jag köpt ännu och inte blir det många i år. Det blir annorlunda i dessa tider och jag tror det är bra, bra även för min hjärntrötthet. Kraven är knappt kännbara, tar det bara som kommer ❣ Imorgon ska vi baka pepparkakor när barnen är här, min mamma har gjort deg.

Nu blir det kaffe och ägg här, promenad med Pettson och sedan ska jag nog sova en stund till innan Elin kommer och jag ska på massage
Ha en toppenfin dag, ses imorgon här inne igen!
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Att gå tillbaka och minnas och inspireras”

  1. Håller med, lite förändring är alltid roligt❣Försöker tränar på att göra lagom och inte ha för höga krav, men det är svårt ibland, och man får påminna sig själv. Ha en mysig helg med din familj 🌲🍂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *