Skor med kvalité

Ni vet ju att jag och Kalle tycker om att vara ute, ännu mer uteliv har vi nu tillsammans sedan hunden kom. Vi går ut i alla väder så gäller det att hålla sig varm, oavsett om man går i stan eller ute på landet både på hösten och vintern. Jag gillar inte att frysa, älskar att ha på mig mössa, vantar, sköna varma skor osv
Canada Snow har ett utmärkt sortiment för den kräsna. Jag äger flera stycken skor från Canada Snow sedan tidigare och alltid varit supernöjd med dessa. Skorna är gjorda i naturmaterial som fårskinn och äkta läder och garanterar högsta kvalité . Mina skor har jag använt i många år och har hög motståndskraft och hållbarhet mot snö och väta.
Skorna på bilden heter Aspen Boots Chelsa till dam och William Boats Coqnac till herr och är en känga i skinn med mysigaste ullmixen inuti. Så sköna, gosiga och varma. Skorna är också som alla andra skor noggrant produktutvecklarde, testade och gjorda för att få en tålig sko. Allt för att vi som köper skorna ska kunna hålla oss varma men inte tumma på funktion eller komfort. Snyggt också att skorna går att matcha till herr och dam.
Shoppa dam HÄR, shoppa herr HÄR , shoppa Accessoriarer HÄR
Canda Snow säljer mer än kvalitetsskor på sin hemsida. Du hittar också många fina jackor för olika tillfällen och funktion i både herr och dam. Min jacka på bilden heter Sheila och har många fina detaljer som gör den både lite elegant utan att tumma på kvaliten. Den är figursydd och har ett vattenavisande materiel. En jacka som passar både en tur till stan, en resa till fjällen eller en promenad på landet med hunden.
I sortimentet finns också regnkläder, mössor, vantar, halsdukar, solglasögon, väskor och plånböcker med mera för att matcha looken.
*****
Min mössa HÄR, vantar HÄR , Kalles jacka HÄR, Kalles mössa HÄR 

Canda Snow säljer sitt breda och fina sortiment hos Scorett HÄR på nätet men också i Scoretts butiker runt om i Sverige.

Jag har också fått en rabattkod att dela med mig av som gäller både i butiken på nätet och som du även kan ta med in i Scoretts butiker. Rabattkoden är FYRAARSTIDER15 och ger 15% rabatt på ordinarie priser tom 15/11 
Du hittar hösten nyheter HÄR
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Skor med kvalité”

  1. Ohh bar älskar den färgen på skor och dessa verkar ju vara toppenbra skor. Samt gillar era jackor, missade nog vart din är ifrån? Missar jag den länken, har kikat flrea ggr?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *