Läge +

 
 
 
Nu känns det så himla bra att vi kommit hit ändå. Att vi tog tag i en försäljning och allt rullar på. Förra veckan blev det full rulle för Lotta några dagar för jag vill ju börja tömma gamla skolan och även inne , men nu så finns det tid igen och jag kan röja utan brådska. Ja fram till jul i alla fall, jag har två månader på mig. Mäklaren håller med om att vi har lite göra framöver 😉 Vi har mycket utrymmen som ska tömmas inför visning.
 
Jo huset kommer ut på försäljning redan till jul. 30-40% säljs redan i Läge + och långt innan man ser det på Hemnet. Det betyder att vårt hus kan bli sålt efter jul fast vi flyttar till 1 sep som det är tänkt nu. I detta läge kan mäklaren använda mina bilder och en liten mindre visning kommer det då bli troligtvis bli efter jul med de mest intresserade. Förhoppningsvis säljs huset redan då och till dess ska huset vara ganska cleant, lite stylat och tömt på skit 🙂
 
Sedan om det inte blir sålt efter jul då får vi se om det blir en fotografering och ut på Hemnet eller fler visningar i vår. Det beror ju på om det finns intresserade redan nu. Vi hoppas såklart att huset kan säljas i ett tidigt skede och vi kan rikta in oss på att flytta. 
 
Nu ska jag fortsätta jobba här och ta hand om tvätt m.m Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Läge +”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *