Pettson 4 månader

Imorgon fyller han 4 månader min lilla Pettson vovve. Jag blev så imponerad av honom igår när vi var på stan. Att han kunde vara med hos frisören i 3 timmar , bara la sig där brevid stolen och somnade. Han gör det här med valp smidigt för oss. Han är lätt att ha med och anpassar sig och så har han inget problem med att åka bil osv.
Något som är väldigt skönt är att han skäller nästan ingenting och när vi gick på stan så drar han heller inte en massa i kopplet. Sedan är han ju som alla andra valpar, äter skit, vill gärna bajsa inne på en matta, kissa på sig häromdagen när han såg hästar, bitas om han leker  osv.

Han tycker om människor, väldigt mycket och tror att alla älskar honom. Vi behöver stadsträna lite mer framöver men det blir i sommar, så han förstår att alla är inte där bara för honom. Han är inte så ängslig eller rädd och sådär lagom kaxig och självsäker. Jag är så glad för min lilla Pettson.

Idag kommer Sara hit, vår hundtränare så nu ska jag fixa ordning lite här så vi är redo. Pettson han har somnat om, fast han sovit hela natten. Han har lite att ta igen efter gårdagens stadsbesök.
Kram Lotta
S

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Pettson 4 månader”

  1. Så otroligt söt! Det går nog så bra med allt för att ni är med honom så mycket och han vet att han hör till familjen, är alldeles trygg. Och får följa med även till frissan 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *