Solstolar och sjöutsikt

Har ni sett vad fint gräset har blivit där vid sjön? Jag har ju jobbat med gräsmattan och slätat ut marken osv och nu har jag fått en lättskött tomt. Så nöjd! När flyttade till stugan förra året i maj kunde man inte ha trädgårdsmöbler här nere vid vattnet.
Mitt mål blev att släta ut, så gräs osv och nu äntligen kan vi sitta här och sola i nya solstolarna från Hillerstorp. Jag har inte köpt några dynor ännu men egentligen vill jag inte släpa dynor upp och ner heller men om man vill sitta länge så kan det behövas på lite sikt. Jag sitter ju aldrig still så länge så jag hinner inte känna efter…hi.hi. Parasoll blev det också för jag gillar inte stark sol i ansiktet heller och att det blir för varmt. Men nu så. Nu finns både solstolar och parasoll för den som vill så alla är nöjda.
Kalle och jag invigde stolarna förra helgen med en drink i handen och det fungerade alldeles utmärkt kan jag säga. Så underbart och rogivande att sitta där och titta ut på sjön och fåglarna.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Solstolar och sjöutsikt”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *