Semestra hemma

I år får det bli semester hemma. Jag ska njuta av min sjötomt och tar sommaren som den kommer. Det jag längtar efter är att upptäcka mer i mitt närområde, små caféer, packa picknickkorgen, ta en tur med sportbilen till Västervik osv Annars har jag mina paradis hemma.
Jag ska försöka börja bada snart också, alla som badar kallt säger det är så uppiggande för kroppen. Jag har varit en fegis men om Kalle bygger flotte med bastu kan jag hoppa in i den. Jag är inte speciellt rastlös längre och har så fint omkring mig så det blir att sitta här på stranden eller på bryggan och njuta av värmen eller hålla på med alla projekt som vi älskar pyssla med.
Hur ska du göra under din semester? Har du något bestämt?
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Semestra hemma”

  1. Att bada tidigt på säsongen och länge, är verkligen ett bra sätt att förlänga sommaren tycker jag. Jag har redan badat drygt 1 månad. Tycker man blir en helt annan människa efter badet. Dock tycker jag det är viktigt att hålla i när man väl börjat.

  2. Hei Må man søke bygglov for brygge og lignende ved sjøer, altså ikke hav i Sverige?

    Her i Norge er det ofte vanskelig å få tillatelse. Jeg har også en stiga bed et vann, men tror det blir vanskelig å få det til. Synd, synes deres brygge ser så hyggelig ut😊

  3. Vi blir oxå hemma, bor oxå vid sjö så vi kommer ligga ute med båten å njuta av sol och värme hoppas jag, bada en massa, åka wakeboard och dagsutflykter med barnen om dom vill hänga på… får se hur det blir med den årliga Lisebergsturen … cykla och promenera mycket oxå…
    Vi ska även börja med ett attefallsförråd så är det dåligt väder så hinner vi nog ganska långt med det hoppas jag …

  4. Hei og takk for svar. Det var ordlisten min som endret stuga til stiga, og ved til bed… koselig strd dere har. Takk for en fin blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *