Enklaste pajen

Igår bakade jag bullar och idag blev det paj när när de andra barnen kom. Fika vill de ha och här har det varit så tomt i frysen. Jag funderar på att baka lite mer, skulle behöva fylla frysen lite. Vi skaffade oss ett extra kylskåp, frys som står i hallen här i stugan.
Jag gör paj så där enkelt, Smälter smör i en gryta, häller på mjöl, socker och havregryn och rör runt och så lägger jag det på bären i formen och sedan in i ugnen . Enklaste man kan göra men alltid gott. Vi hade ingen vaniljsås så det blev vaniljgrädde.
Hoppas du har det bra i helgen, nu ska jag fortsätta mysa här
Kram Lotta

Jag älskar blått och vitt porslin, en drömserie är denna

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Enklaste pajen”

  1. Hej! Vilket fint porslin. 😊 Har samma Ostindia muggar. Skulle behöva köpa assister som passar till. Såg att du har 2 olika Gerbera assister i blått. Är det nån av dom som skulle passa till muggen? Tycker du har så bra smak på inredning. Kram!

  2. Hej! Ni har så fint där i stugan och förstår att ni trivs🌞och vad gullig han är lilla vovven…säkert jättego att mysa med.Idag när jag var på loppis kom jag över din bok för en tjuga.Vilken fin och inspirerande bok med så fina bilder och goda recept.Trädkojan såg helt underbar ut men barnen använder väl inte den nå mer kan jag tänka mig😩ha det bra och tack för en bra blogg/ Monica

  3. I stugan måste man fika! Jag bakar oftare i stugan än hemma. Där finns det nästan alltid bullar i frysen och kanske något annat. Livet känns så mycket enklare där, är väl därför man tar sig tid att baka. Sen har man kanske mera tid att fika också 😉.

    Önskar dig en fin söndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *