Cavapoo hund

Pettson är så härlig när han vaknar på morgonen, alltid glad och han ger så mycket energi. Det är ju bråttom ut på morgonen för han måste kissa direkt när han vaknar. Inatt har han sovit 7 timmar i sträck, sedan kissa och somnade om 2.5 timma till så sova får vi göra. Han sover inte sängen utan på sin bädd på golvet, i sängen får vara under uppsikt för den är så hög för honom.
Det är ju som ett barn med vår lilla Cavapoo hund. Man får fostra och lägga tid på hunden så får man tillbaka det senare, så han får mycket kärlek och mycket träning vad han får och inte får göra och han får vara med på allt. Alla älskar honom så mycket och allas lilla favorit. Han och Findus går bra tillsammans nu också och det är skönt. De kan vara med båda två.

Nu ska jag avsluta här och ut och gå lite med honom. Det är en sådan fin dag och jag önskar jag kunde stanna här i stugan i flera veckor utan att röra mig. Så, så härligt!

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Cavapoo hund”

  1. Hej. Såg att kronprinsessfamiljen också skaffat en Cavapoo, Rio heter han och har lika färg som er Pettson. Så söt…..trevlig dag.

  2. Han är så duktig som som sover hela natten❤ och så vansinnigt söt !
    Tack för att du delar med dig bilder på honom.
    Jättemysigt , finns ju inget sötare än valpar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *