Här ska vi bli gamla

Det har gått ett år nu sedan vi skrev pappren och köpte stugan vid sjön. Jag älskar varje dag här, eller vi älskar att vara här och räknar med att flytta hit om några år, så känns det faktiskt.
Elin ska på lägenhetsvisning snart och Philip går 1 år till på gymnasiet och sedan så flyttar nog han ganska snart han också och Kalle och jag behöver inte alla stora ytor. Vi trivs så bra här, med att allt är lite mindre.
Här finns ett så underbart lugn och så fågelkvitter, morgon och kväll som är magisk att lyssna på. Jag tänker ofta att jag vill bo hemma på landet så länge som möjligt för jag vill att mina kommande barnbarn om jag får några vill säga…ska få en relation till det huset och att jag har nära till mina föräldrar och vänner,  men man ska följa hjärtat också. Det här huset ligger 40 min hemifrån så det är inte så långt ändå.

Här finns så många drömmar här i framtiden och att göra detta hus till vårt permanenta hus. Här är allt mindre att sköta och här är det lika vackert som hemma om inte vackrare och det kommer komma en dag vi inte orkar ha två ställen i vilket fall. När vi är här så säger vi varje gång, här ska vi bo, här ska vi bli gamla, så ska det bli.

Igår var Philip och Julia här, idag kommer Elin och Jakob och jag ska fortsätta baka något gott för att ha lite i frysen när det kommer barn och gäster.
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

8 reaktioner på ”Här ska vi bli gamla”

 1. Åh så mysigt ni har det där❤️ Vi står ungefär i samma läge som ni, är mest i vår stuga, bägge barnen utflugna och vi behöver inte utrymmet i vår villa👌🏻 Kram och ha det bra 🌼🌼🌼

 2. Ni har hittat ett riktigt guldställe & ni har fått det så fint & ombonat. Ni gör helt rätt i att följa era hjärtan & så småningom flytta dit permanent 💗

 3. Vad härligt att höra! Vill egentligen bara säga att du är verkligen en förebild, och sprider värme med dina inlägg!

 4. Hej hej!
  För ngr år sedan flyttade vi, mannen o jag, till ett nytt boende.En fd ”sommarstuga”. I början var det tufft, vi gjorde oss av m mkt från villan vi lämnat men sååå skönt när allt faller på plats och inte ha så mkt att ta hand om.
  Nu skulle jag aldrig vilja på ” stort” igen o man behöver inte ha typ 7 bakformar i köksskåpet, räcker med 2…..😊
  Lycka till med era funderingar!!

 5. Ja det låter ju sannerligen som det är ert smultronställe och såklart kan man flytta dit permanent, så gjord min karls pappa de flyttade till sin sommarstuga och gjorde den till permanent bostad.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *