Förnybar och närproducerad el till sommarstugan

ANNONS Bixia
Det är nu 1 år sedan vi skrev pappren och fick nycklarna till detta hus. Ett hus jag trodde var omöjligt för oss att köpa men som jag drömt om i många år. Ett hus vid en sjö. Jag trivs så bra här, vi trivs så bra här och våra planer för framtiden är att bosätta oss här. Jag ska berätta mer om det framöver hur våra tankar går.
Äger du också ett fritidshus eller åker till en stuga över valborg eller har sommaren framför dig på landet så är mitt tips att titta över ditt elavtal. Visst vill väl du tänka lite extra på ditt val av el när vi har vår vackra natur in på knuten. Hos Bixia erbjuer man förnybart och närproducerat elavtal även till sin sommarstuga. Förnybart menas att elen kommer från sol, vind eller vatten och närproducerad att elen kommer från våra lokala bönder eller elproducenter runt om i Sverige.
Att tecka ett elvatal med förnybar och närproducerad el även till sommarstugan tar ingen tid men ger stora miljömässiga vinster på sikt. På Bixia hjälper man er med allt både om man ringer kundservice, skickar ett mail eller vill chatta.

Du kan välja på att antingen bli kund hos Bixia eller få hjälp med att flytta ditt elavtal som du har nu.

Kolla in detta på Bixias hemsida HÄR och ha nu en riktigt skön Valborg
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Förnybar och närproducerad el till sommarstugan”

 1. Så fint ni har! Och skulle vilja fråga om hunden som är alldeles otroligt söt, så man smälter, ja tycker kissen är väldigt fin också, men är det väldigt mycket jobb med vovven, förutom all glädje förstås men att det krävs mycket tid?

  1. Hej, ja man kan inte lämna honom så mycket så mycket när han är liten så det krävs ju att man är hemma och sedan får man börja öva en stund i taget. Sedan är han såklart väldigt busig men ger mycket kärlek. Jag skulle säga att det är ungefär som att få ett lietet barn igen 🙂 Kram Lotta

 2. Tack för svar! Och verkar vara lite så jag tänkte:-) som en liten bebis igen:-), så man måste ha tid och ork men får säkert mycket tillbaka. Ha det så fint!

 3. Hej
  Har det redan gått ett år..
  Kommer ihåg att jag läste att ni skulle kolla på stugor..
  Vad roligt. Kul att ni trivs så bra!!

  Pernilla🌻🌻

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *