Pigg dag

Det är hemmadag som det brukar vara, jag känner mig mycket piggare idag igen. Jag har jobb som ska fotas och så ska ut och gå med min vän Maria i eftermiddag. Solen skiner och det känns glatt och härligt fast den där corona finns omkring oss hela tiden. Det har drabbat mig och mitt företag ganska mycket och det känns tråkigt, men jag vill jobba mot glädje och vara i mitt positiva jag så jag fortsätter.
Jag har den förmågan nu att fortsätta även om det blir tuffare. För jag vet att jag bara håller mig glad och stannar i min kreativa bubbla och fortsätter framåt så löser det sig.  Har ni några superkrafter som räddar er när livet känns lite tuffare?
Nu ska det visst bli fika här, har ”alla 4 barnen” hemma och det är mysigt ..några ska iväg på utflykt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Pigg dag”

  1. Tack för en inspirerande blogg!

    Jag har inte så många knep, utan har precis börjat jobba på att tänka positivt och se positivt på mig själv efter att ha halkat efter på den fronten utan att riktigt veta vad som hände. Det vore jätteintressant och användbart om du ville dela med dig av ett inlägg om hur du tänker i svårare situationer och i vardagen när du har en sämre dag. Kanske något boktips eller liknande? Har följt dig länge och vet att du jobbat mycket med ditt sätt att tänka positivt tidigare.

    Jag är också egen företagare och på jobbfronten är jag rätt duktig på att ta Corona med ro – detta passerar, som allt annat.

  2. Ja man får allt ta till sina superkrafter nu och just någraa såhär jag kan peka på vet jag ej men man får försöka tänka possitivt i allt. Mysigt att ha alla 4 hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *