Kantlister och kantsten

 
 
Jag åker fram och tillbaka mellan våra hus, så idag blev det lite grus på släpkärra igen och så hade jag lite andra ärenden. 
 
 
 
Jag har lite kantsten kvar sedan vi byggde trapp utanför orangeriet som jag ska lägga här vid sjön. Gruset är väldigt skitigt så det är inte riktigt den rätta färgen, men dessa två matchar med varandra. 
 
 
 
 
De här stenarna som jag köpt på Jem och fix, de ska jag gjuta i helgen har jag tänkt. 
 
 
Kantlisterna är också från Jem och fix och de har jag målat två lager nu Falurödfärg fasad timmergrå. 
 
 
 
 
 
Imorgon ska jag fortsätta jobba här i trädgården och har lite nya planer för hur jag ska fortsätta göra fint här
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Kantlister och kantsten”

  1. Vad fint det blir Lotta. På lördag skall jag ha stuginvigning, mitt sommarhus är just det ett sommarhus. Jag har också nära till mitt sommarhus jag kan cykla dit på lite över en timme eller med min el-bil tar det en kvart. Det känns så bra att köra på el bra för miljön och laddar snabbt gör den också. Just nu packar jag allt som behövs för en öppning av ett sommarhus, lakan, musfällor, mat, jag längtar. Ha en härlig dag i din fina stuga mvh Åsa

  2. ååå det blir såå himla fint och mysigt!
    I morgon kommer det hem en kille som ska fixa våra plattor runt vårt hus och entré … längtar!!
    Vi byter arbete, min man servar hans bilar och han hjälper oss med trädgårdsarbete … verkligen bra!
    Sen ska vi börja med ett attefall som bara ska bli förråd och utefter den ena vägen tänkte jag göra lite mys med blommor och växer i lite fina lådor ..
    Älskar inspirationen man får hos dig… kram och trevlig helg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *