Dra upp plantor

Det är trångt och skitigt men det är min lilla älsklingsvärld. Det doftar citronträd när man öppnar dörren och växthus, jag älskar den doften. Jag längtar att besöka trädgårdsbutiker framöver, det typ den enda affär som jag behöver känns det som, mer än mataffären 🙂

I vår och sommar ska jag fortsätta skapa rabatter vid sjön. Vi ska sätta upp flaggstång m.m med rosor runt omkring och det ska bli så kul att få till lite mer blommor.

Jag har varit ute och gått med min vän Maria, tre dagar i rad har jag varit ute på långa promenader och många steg i benen och då mår man bra. Nu ska skitgrisen hoppa i duschen. I helgen ska vi röja sly vid stugan, nu har jag köpt röjsåg. Det blir kul det.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Dra upp plantor”

  1. Vad härligt att kunna dra upp så mycket växter ❤️❤️❤️❤️. I helgen har vi stugpremiär, vår stuga är inte vinterbonad så vi är bara för från april till oktober. Det är skönt med lite semester från sommarhuset då får man längta lite. Och så har vi ju fjällhuset på vintern. Ha en skön tisdagskväll mvh Åsa

  2. Hej och tack för jättefin inspiration! Jag och min man ska också sätta upp en flaggstång vid vår sommarstuga och jag undrar vilka rosor du har tänkt att ha vid din, om du har några tips! 🙂

    Kram Annika

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *