Vi skapar vår resa med innehåll

Vi är alla på väg, på väg på vår resa genom livet. Philip på väg att få körkort och går på gymnasium, Elin som väntar på lägenhet, Kalle och jag som ska fortsätta bygga flotte och en ny familjmedlem i huset som flyttar in osv. Vi skapar vår resa med innehåll och sedan kan det förändras över tid.
**** Om 7 dagar hämtar vi Pettson ****
Under den här tiden som kommer nu med virus så kommer jag lägga tid på att ha min energi kvar, vakna på morgonen och vara tacksam. Skapa på dagarna för att orka och så har jag planerat in en månad framöver att lägga mycket tid på min hund. Under mina 12 år med blogg har jag aldrig varit så mycket ledig, under sista åren har jag kämpat hårt för att komma hit. Jag tar den här tiden nu och saktar ner lite och så får vi se hur resan fortsätter.
Jag vet sedan Elin var sjuk att allt kan hända. Jag tar ingenting för givet längre. Jag vet att jag måste vara rädd om min energi och glädje och den har jag.
Elin sa för 4 år sedan när hon satt med cancer vid köksbordet Om man tänker att livet är skit så blir det skit, ta en dag i taget” De orden lever jag efter just nu.  I min hjärna skapar jag framtid och tar en dag i taget. Det är det jag har lärt mig och det värsta som skulle kunna hända är att mina barn eller Kalle skulle drabbas av något nu och det kan jag se att vi troligtvis kan klara oss i ifrån, men inte ens det är säkert. Allt kan hända, så bara lyft blicken och känn att allt blir bra. Fokus på tacksamhet och glädje och så tar vi oss framåt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Vi skapar vår resa med innehåll”

  1. Ja det är så sant man måste försöka tänka så nu att man lever för dagen och det får vara så, man kan inte göra ngt i den situation som är nu så man får njuta av det man har

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *