Gammalt skoltak och solel

ANNONS Bixia
 
Om man får drömma lite så skulle jag framöver vilja renovera vår gamla skola, åtminstone måla om, fixa taket och sätta dit solpanel. Där är vi inte ännu eftersom vi köpte vår stuga, men om några år kanske.
 
Några av fördelarna med solceller är ju att man minskar sitt eget elinköp (lägre elräkningar), man bidrar till mer förnybar el, man blir mer självförsörjande och det skulle känns bra i magen att producera sin egen el mm. Dessutom så visar en färsk studie att solceller ökar värdet på ditt hus med ca 14 % mer än kostnaden för solcellerna. Det är toppen!
 

På Bixia erbjuder man sina kunder en komplett solcellslösning via deras samarbetspartner. Det innebär att man får hjälp med allt från offertförfrågan, leverans och inkoppling till att sälja tillbaka överskottselen till ett förmånligt pris.

Om man väljer att sälja sin överskottsproduktion till Bixia får man dessutom fri årsavgift och rabatt på den elen som man själv förbrukar (alltså den el man behöver köpa in om inte sin egen produktion räcker till ).

 
 
Bixia kan man testa sitt eget tak och direkt få en uppskattning på hur mycket en installation skulle kunna kosta och hur mycket pengar man kan spara på att minska sina elinköp i framtiden.
 
Jag får drömma vidare några år till, om några år kanske det kan sitta solceller på det här taket. Mer om solel hittar du HÄR
 
Ha en toppenfin dag! 
 
Kram Lotta 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Gammalt skoltak och solel”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *