Vara hemma och skrota

 
 
Nu är det stugliv igen innan mannens semester är slut. Ja på måndag jobbar han med mig så det blir ändå lite extra dagar ihop i höst också. Philip och Julia kom igår och sov över och då fick Kalle hjälp med kräftfiske. 
 
 
Pettson och Findus tycker det är spännande med fiske och vill vara med. Findus tog första parkett på bryggan och där satt han så nöjd och tittade på. 
 
 
 
 
 

Kalle ska måla klart den grå idag och börja på det vita staketet. Jag ska putsa lite fönster , klippa och trimma lite gräs och det ska bli så mysigt och skönt. Dessa dagar är så värdefulla för oss. Vi älskar att gå omkring och bara skrota som min farfar sa.

 
Om några dagar ska jag ha fest här och det ska bli så kul. Jag skulle behöva gå till frissan och fixa mitt gråa hår. Funderar på att börja färga så jag kan ha grått framöver, så trött på att alltid behöva gå och fixa, men man kan ju också göra det själv. Jag är inte duktig på det. Jag får ta och köpa mig  bottenfärg som faktiskt är riktigt bra. 
 
Nej nu har jag suttit för länge med dator och telefon nu blir det att gå ut och fånga damer….som Philip sa när han var liten. …fånga dagen 🙂
 
Ha en toppenfin dag!
 
Kram Lotta 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vara hemma och skrota”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *