Jag måste bara hinna rusta mig så jag är stark i dem

 
 
Jag är så oerhört tacksam för den känslan jag har precis nu, en känsla av att känna att allt blir bra, jag har allt jag behöver, jag är inte på väg någonstans just nu. Bara få vara frisk och få ha det här livet som jag tycker så mycket om.
 
Fy det blev en tuff sommar, inte alls som det var tänkt med allt. Vi vet ju att allt kan hända och pandemi skapade en massa oro i mitt företag. Jag kan inte berätta om allt här, men det känns bra nu. Allt ordnar sig men tiden som var tänkt att få en bra vår och sommar med hjälp av Kalle efter min tuffa utbrändhet/ hjärntrötthet blev inte alls som vi planerat. Jag var sååå sjuk i vintras. Min hjärna var liksom slut efter 2.5 år av min dotters leukemi och sedan allt jobb som jag la ner under dessa år. Då gjorde vi allt vi kunde, jag ångrar ingenting men sedan sa hjärnan stopp. Senaste året i mitt företag var galet bra, men min hjärna behövde lite mer återhämtning och det hann jag inte riktigt med. Det var som något bränts sönder i huvudet och som nu kommer ta tid att laga. 
 
Jag skulle ta hand om mig den här våren/sommaren , med trädgårdsjobb, tid med hund, mindre jobb, hjälp av Kalle osv och istället blev två barn hemma, en med skola hemma, Elin kunde inte jobba pga av covid, företaget som drabbades av saker som gav massa oro och så massa personliga saker i hemmet och så en man som skulle ha lön 🙂 Saker som gick sönder på löpande band, andras konkurser som drabbade mig osv. Men nu är det bra. Det kommer lösa sig.
 
Jag är inte alls så sjuk som jag varit, men jag har svårt när det händer jobbiga saker och när det sätts press eller stress på mig. Jag tänker sakta vissa dagar, klarar inte intryck, behöver mycket egen tid ensam,  men jag är stark fysiskt och har en stark kropp. Jag är så oerhört tacksam för jag har mina trädgårdar, naturen och mina vänner som förstått läget och min familj. Jag gör det jag blir frisk av och det går mest framåt och ibland lite bakåt. 
 
Men nu sitter jag här. Jag tittar ut i fönstret på glittrande vatten i min stuga och vet att jag är på rätt väg. Att jag tar hand om mig är nummer ett och saker och ting löser sig. Jag har energi och glädje och fortfarande drömmar men det är inte bråttom med någonting. Jag vet hur jag tänker omkring mitt liv i framtiden och vad jag mår bra just nu. Det kommer alltid komma saker vi inte kan styra över, jag måste bara hinna rusta mig så jag är stark i dem. 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Jag måste bara hinna rusta mig så jag är stark i dem”

  1. Hej Lotta! Att få läsa om dig och ditt mående, och hur du vänder till det positiva, gör att jag blir peppad att se framåt, du är en coach/ ledstjärna. Kram Helena💖

  2. Livet är tufft och när man mitt i det när det är som värst så försöker man hålla masken. För mig har din blogg varit inspiration till glädje och jag tittar nog in här varje dag. En sak är jag säker på att det är tur att man inte vet vad som väntar en för då vet jag inte om man skulle orka. När man tagit sig igenom det som oroat och grott så känns det bra men så kommer det något annat. Det är livet och det är inte lätt men du har varit stark som kunnat fortsätta med bloggen när du mått mindre bra. Tack för dina fina bilder och glädjen du försöker sprida 💕

  3. Tack Lotta för att Du skriver så fint!Efter allt Du har gått igenom är det otroligt att Du är så positiv och ser så många glädjeämnen i livet!Tack igen för att jag får följa Din blogg!Fortsätt vara rädd om Dig!

  4. Det är så tufft i bland!att skynda långsamt och läka i den takt det tar är det enda som fungerar.
    Jag vet, jag är där jag med.
    Dina trädgårdar är fantastiska!
    Tack för att du delar med dig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *