Plocka hallon och baka bullar

Det regnar idag, supermysigt och skönt tycker jag. Alla dagar får komma som de är. Jag har alltid så mycket att pyssla med oavsett väder, sedan är jag ganska långsam. Det där långsamma går lite i perioder.
Att jag upplever mig som långsam är nog att jag alltid varit en ”duracellkanin”. Numera har jag en pigg kropp men en lite mindre trött hjärna så tankarna är långsamma, det krävs mer tid och mer tid i naturen där jag får kraft och vila.

Det är så skönt att landa i den jag är nu,  jag har det så bra i livet just nu. Jag kräver nästan ingenting utifrån att det ska hända en massa, utan plocka hallon och baka några bullar är så lagom och skönt en regnig dag. Det har gått många år efter Elins cancerbehandling och allt jobb jag la ner i företaget dessa år som ledde mig hit till den lilla stuga vid vattnet som vi tillbringar vår semester. Jag har fortfarande stort behov av att bara vara och jag lever som jag mår bra av. Tacksamhet.

Ta hand om er i regnet
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Plocka hallon och baka bullar”

  1. Sikke et fint indlæg! Så fuldt af taknemmelighed. Det er en gave at kunne føle taknemmelighed, og jeg synes, at jeg bliver bedre og bedre til det med alderen 🙂
    Mange hilsner fra Nana / Mit landliv

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *