Måla med falufärg

Kalle har börjat måla i stugan men den grå sticker mot blått och blir för kall så vi ska blanda in mer mörkgrå i nästa strykning. I vilket fall blir det mycket, mycket finare med grått nertill och så vitt staket. Vi målar med Falurödfärg grå nu, men ska blanda i timmergrå som vi har till pallkragarna. På sikt ska även den röda bli ljusröd och då kommer det bli ännu bättre.
Jag har varit hemma idag och pysslat och nu ska jag ta en promenad med Pettson och koka lite sylt. Jag var i skogen och plockade hjortron och odon som jag ska koka ihop.
Ha det fint, litet tips.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Måla med falufärg”

  1. Jag bara älskar din blogg och din Instagram. Allt ni rör vid blir magiskt fint. Tack för allt du delar med dig.
    Ha en fin helg. Stor kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *