Newport i sovrummet

 
Annonssamarebte Happy Homes Linköping 
 
Här kommer lite kvällsbilder från stugan. Vi har städat ordning lite och börjat inreda och är så nöjda med rummen. Jag kommer dela in inläggen i lite olika inlägg för vi har inte möblerat överallt ännu. Det ska få växa fram och kanske det ska bli någon platsbyggd garderob osv Men vi kan börja med en kika in i barnens rum, det stora sovrummet. 
 
 
 
 
Långt innan vi köpte stugan så hade jag drömt om att få sätta upp dessa Lexington tapeter så när vi köpte stugan så hade jag redan klart mycket hur vi skulle kunna ha det här. Kalle är också med mycket i processen men låter mig stå för de olika valen av möbler, tapeter osv men kommer med ideer när han tycker att han vill och behöver. 
Tapeterna heter Louisa och jag var inne på Happy Homes i Linköping och beställde dem. De tyckte det här med stugan lät roligt och ville vara med att visa upp hur fint det kan bli med att tapetsera m.m så en del av inläggen som kommer visas här är i samarbete med dem. 
 
 
Idag var också inne på en spontantur på loppis/butik  Nu och Då och hittade ett bord som skulle stått ute med en skiva på men när jag kom hem var det så fint så det hamnade i sovrummet tillsammans med fler loppissaker. I stugan vill jag gärna ha lite åt Newport hållet men jag blandar lite och gillar det lantliga också. I stugan ska det vara lite annan stil än hemma.
 
 
Färgen ska torka i fönstren så jag väntar lite med att pynta där…
 
 
I nästa inlägg tänkte jag berätta lite mer om färg osv Rummet blev så mycket ljusare med vitt tak. Nu går bilderna lite åt kallt blått så här på kvällen men på dagen i solljus är det varmt och mysigt och man upplever mer rymd osv. Jag fortsätter att visa mer bilder en annan dag. 
 
Ha en fin kväll
 
Kram Lotta 
 
 
 (Jag har betalt för tapeter, färg, målare osv det endast reklamen som är ett samarbete)
 
Jag kan varmt rekommendera Happy Homes i Linköping som jag handlat hos i flera år, besök gärna deras butik i Linköping som har ett stort utbud på färg, tapeter, inredning m.m och supertrevlig personal HÄR 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

28 reaktioner på ”Newport i sovrummet”

  1. Ja happy Holmes i lkpng är toppen. Jag har köpt tapeter där till vårt sommarhus. Lite liknande dina men inte lexington. Kram

  2. Så, så fint! Det gamla bordet med de fina sakerna, var verkligen pricken över i. Blir så härlig känsla av att blanda gammalt och nytt. Så imponerad av ditt driv att uppnå det du drömmer om. Heja dej!

  3. Så himla fint och hemtrevligt. Underbart att kunna leva ut sina drömmar. Vi ska bygga en bastu och liten relaxrum intill i år, en dröm sen många år. Vi har även beställt en husbil. Också det en dröm vi haft i många år. Man har möjlighet att förverkliga fler av sina drömmar när barnen flyttat ut, de kan ju fortfarande ta del av drömmarna när de kommer hem på besök<3 Ha en fin helg

    1. En bastuflotte drömmer mannen om , men vi får se. En sak i taget. Husvil låter jättemysigt. Jag är inte så glad i campingplatser men man kan ju åka runt och titta på så mycket fint. Ja när barnen blir större blir det lite mer möjligheter till sånt. Kram Lotta

  4. Alltså va fint!! Tycker inte alls att ert (barnens) sovrum är kallt, skulle gärna själv ha allt i blått och vitt. Älskar dom färgerna. Och det där bordet, som en dröm! Verkligen fint som du gör vid er stuga….månne du alls ska hinna vara hemma nu. Haha.
    Ha en skön helg, Davina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *