Detaljer i köket

Jag har haft en liten lista med saker jag behöver göra här hemma. Ni som följer mig på story på instagram ni ser att det finns en del att göra hos mig med. Här på bloggen är det mycket fina bilder för inspiration men livet är ju mer än så.
Jag har jobbat ute som en tok med grus av olika slag, kört ris, pinnar, eldat, städat bodar osv för att vara lite ifatt inför våren. Jag har tagit tag i saker som skavt , saker jag skulle velat gjort förra sommaren men hann inte. Det har varit så milt ute så det har passat bra så passar det även mig nu som behöver vara ute och hemma mycket för att bli bra från mina symptom.
Vi funderar på att åka till stugan ikväll och städa undan efter målaren för nu blir det klart med tapeter osv. Findus ska med imorgon och det vore skönt om det är klart då. Vi får se hur vi ska göra.
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Detaljer i köket”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *