Min man är ingen bromskloss

Jag älskar min man. Han är ingen bromskloss. Han är precis som mig… som drömmer iväg, planerar upp projekt och framförallt är han med mig på resan på mina idéer och jag i hans. Det betyder att han ger mig så otrolig glädje. Ja han behöver tid, tid till att fundera, tänka och sedan så brukar vi köra tillsammans. Å det vi gör brukar bli bra och ge oss glädje.
Jag älskar att styra framtiden med honom och att han ser lika på livet och vill förändra och göra allt det där som jag också drömmer om. Ofta är det han som hittar på egna idéer och kommer på bra lösningar och han utvecklar ofta mina tankar lika mycket som jag utvecklar hans. I helgen har vi gjort massa kul tillsammans och nu har vi suttit i badet och planerat upp hur vi ska fortsätta med allt. Ni kommer få se allt som vi hittar på här hemma och i stugan.
Nu lagar han mat till oss och sedan blir det Husdrömmar. Imorgon väntar Stockholm.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Min man är ingen bromskloss”

  1. Dom bästa idéerna har jag och min man alltid fått i vårt ute-spa! Det är något speciellt att sitta ute i det fria, avslappnade och kreativiteten som flödar!💚

  2. Härligt med drömmar som kan bli värklighet när man hjälps åt.underbart med trädgårdsarbete när det igentligen borde vara snö. Har själv massa grävande då en stor del ska grusad. Dock är vi inte överänns om vilket grus. Har ni någon speciell sort eller singel?

    Fortsätt med era drömmar. Älskar att komma in hit och inspireras//lovisa

  3. Hej, vi är på gång att köpa ett ute-spa Hur stort är ert och är ni nöjda med det ni har? Vi vill gärna ha ett stort där många kan sitta, hur många sittplatser har ni?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *