Stockholm

Jag har inga tjusiga bilder från Stockholm, mitt fokus var att ha en bra dag och inte ha ont och det gick toppen. Jag tåg tåget upp som är så smidigt, om man längtar efter storstad så är man där på 2 timmar.
Stockholm är ingen favoritplats för mig inte just nu i alla fall , för mycket folk och ljud och jag är ganska nöjd med max 2 timmar. Det funkar, det gör det men det triggar min huvudvärk och min trötthet men det gick toppen igår. Jag är mycket piggare på ett sätt så jag kan gå där om jag vill, men det är inget jag kommer prioritera eller som ger energi för mig just nu.
Jag är väldigt nöjd att jag fick komma till röntgen på Hötorget, jag har skaffat mig en privatläkare som skickade mig dit. Det var smidigt och lätt att hitta och bra med tåget att det låg inne i stan. Han hade dock bara bokat bihålorna för det är vad han tror, så röntgen av bihålorna var det som tog 5 min .
Nöjd Lotta satt mest på café igår eller promenera ute på gatorna där det var lite mindre människor.
Jag handlade mest på HM Home som inte finns i Linköping än.
Jag handlade ganska mycket saker i trä. Jag får visar mer senare.
Nu har jag en tid på vårdcentralen också, de ska visst följa upp från jag var där i höstas, så nu får jag lite mer hjälp. Har snart klippkort på sjukvård 🙂
Jag har annars lite jobb som väntar efter jullovet och en grushög på gårdsplanen och så promenad i eftermiddag med min vän Maria. Ha en toppenfin dag! Nu blir det kaffe.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Stockholm”

 1. Hei Lotta😊 Dette er første gang jeg er inne på bloggen å kommenterer😊 Har du fått utelukket sjøgren syndrom? Jeg har hatt det i mange år og mange like symptomer som deg.
  Klem fra Solveig.

  1. Hej, jag har bara torra ögone, de har symtomen som Du är torr i munnen, näsan och halsen.Du är torr i underlivet.
   Du är mycket trött.
   Du har ont i lederna.
   Du har torr hud.
   Du har svårt att svälja och har ont i magen

   Dessa har jag inte 🙂

   Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *