Lite mer ledighet

Det har inte varit så mycket jobb/bloggande sista tiden när vi har julledigt, jag har blivit lite lat. Vi har ändå gjort en del annat istället som idag har vi haft gäster här på lunch och jag har hunnit en del trädgårdsjobb. Det är så roligt att kunna umgås med lite folk igen, då och då. Allt går så där lätt igen som det ska vara. Vi sov länge idag också, vaknade kl 10.

 Så här sitter jag ibland när jag skriver till er.
Några dagar till innan riktiga vardagen drar igång, men sedan på tisdag ska jag till Stockholm och göra datortomografi och på onsdag vårdcentralen. Fick en tid till vårdcentralen igen utan att be om det så lika bra att gå på den också.
Nu ska Elin och jag fortsätta mysa i sängen och kolla på datorn.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *