Köpa grus

Häromdagen kom ett gruslass som jag beställt så jag kan fylla på med grus runt orangeriet, på grusgången till huset och kanske att det räcker till stugan med. Vi ringde Hulje sand och grus och några dagar senare kom de och tippade av det. De är snabba, kanske inte de billigaste men det kommer på bara några dagar.
Vi har valt det lite runda gårdsgruset som inte är så krossat, det är lenare att gå på. Lite dyrare men mycket finare tycker jag. Jag brukar köpa ett fullt lass för det är själva utkörningen som kostar mest. Jag fyller på med grus ungefär vartannat år för att hålla det snyggt och för det är lättare med ogräset. Jag grävde bort gräset för några år sedan så la jag markduk under gruset.
Det är lite skitigt nu men när det regnar på det blir det grått och snyggt
Så nu ska jag ut och köra grus när det blir ljust och det tycker jag är ett roligt jobb. Jag tycker om när det är lite tungt och man får slita lite, det tunga jobbet i en trädgård brukar göra stor skillnad för intrycket.
Ha en bra dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Köpa grus”

  1. Hej!
    Visst är det fint med singel eller grus. Vi bor i ett 20tals trähus med jättefula gamla plattor runt hela huset. Men ska lägga singel på framsidan mot punschverandan, får tjata på maken då han tycker det är helt bra som det är. Det är den svåraste biten.
    Ha en fin helg.

  2. Härligt med nytt grus 🙂 nästa gång får du ringa mig så kör jag ut det åt dig 🙂 gruspriset kan jag inte göra något åt men jag lovar att jag är billigare på utkörningen 😀
    kram/ MariaG

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *