Gröna växter och vita tulpaner

Nu är det fint i mina fönster igen, ja det saknas en del fortfarande men växter kostar så mycket så man kan ju inte köpa hur mycket som helst. Elin var ledig idag och det var skönt för då kunde hon hjälpa mig både i blomsteraffären och mataffären.

Nej nu ska jag sätta lite fart här. Kalle är på väg hem med Philip. Han har ingen mopedbil för den blev vandaliserad i stan men på lagning nu och här hos oss går inga bussar längre så vi får skjutsa lite mer. Han håller på att ta körkort också och blir 18 i början på mars.

Ha en fin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

9 reaktioner på ”Gröna växter och vita tulpaner”

  1. Det är underbart med växter. Den mörka tiden har gått hårt åt mina krukväxter så här måste också göras lite inköp. Jag bor nära blomstertorget i Linköping, älskar att botanisera där.
    Att det nu är tulpantider är härligt, jag gillar dem i alla färger, de inger hopp om vårvoch ljus.
    Fina bilder, som alltid.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *