En liten Carl von Linne

Vi brukar kalla vår lilla kille för blomsterkungen ..så fort han är ute så plockar han blommor. En liten Carl von Linne…

När han kom hem från skolan idag gick han direkt ut i trädgården för att leta blommor. Jag satt på gräsklipparen och var bara tvungen att gå in och hämta kameran. Min man hade satt på det stora objektivet och jag har nog glömt bort hur fina bilder man kan få med det.

Jag får många snälla kommentarer om mina foton..tack gulliga ni. Jag är självlärd..kan inget om kameror och objektiv..men jag älskar att fota..därav mina täta inlägg. Kanske att jag har ett öga för det..jag vet inte..jag bara testar mig fram.
Nu måste jag ut och fortsätta att klippa gräs..solen lyser, kroppen mår bra av att det är helg och jag längtar efter att slå mig ner och dricka ett glas vin med mannen framåt kvällen.,men först en fika i hagen tillsammans med barnen.
 
Ha en skön fredag
Kram / Lotta
 
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

19 reaktioner på ”En liten Carl von Linne”

 1. Oh vad fint med killar som gfillar att plocka blommor. Jag har en som tycker om att sy och handarbeta- de har gjort det mycket på dagis och han tycker om det. Är en sådan pojke som bryr sej om andra och säger allt som ofta att han älskar oss osv. Tänk så fint med killar som är såna. Vi får hoppas att det blir underbara ”stora” män av dem.
  Fina bilder! Jag blev så glad av dem. Njut i solen.

  -Lotta

 2. Underbara bilder på din son!
  Är så glad över att min son också sitter och pysslar, stickar och andra ”tjejsaker”. Samtidigt som jag är så glad över att dottern vill snickra och andra ”killsaker”.
  Kram

 3. Lotta, vännen, titta ordentligt på dina bilder, du har nåt som man aldrig kan plugga sig till – en känsla för bild och färg.. Helt ljuvliga sommarbilder!

  kram Mia

 4. Hamnade på din sida av en slump, och vad glad jag blev att jag gjorde det. Vilkan mysig blogg! Och vilka fotografier! Hit kommer jag tillbaka! Hälsningar Karin

 5. Visst är kunskap otroligt viktig men har man inte den rätta känslan så faller det ändå.
  Du har den och dina bilder blir som alltid underbara.
  kram kram

 6. Men jösses Lotta! Jag har också skrivit om Carl von Linné. Spooky… Men din Linné är nog tusen gånger sötare än vad den verkliga Linné var. ja, fast han var ju förstås kanske söt när han var liten…
  Fina bilder tar du och är värd allt beröm.

  Kram Lisa

 7. Underbara bilder på din son. Det är sådana stunder man kan blicka tillbaka på med värme inombords. Ha en skön kväll! Kram S

 8. Åhhh vilka fina bilder på din fina kille!!! Verkligen gulligt att han gillar att plocka blommor, vad charmigt!
  Ha en skön helg!
  Kram kram
  Mona

 9. Du tar verkligen fina bilder, jag lär mig mer och mer, men vill gärna ha en kamera med objektiv.
  Din son verkar vara en gullig liten Von Linné, en av mina kompisar har en son som är 7 år, han är likadan. Han är nyfiken och frågar vad allt heter och hon lär honom. Hon är duktig på blommor och växter också…
  Ha det gott!
  Kram Susanne

 10. Verkligen jattefina bilder. Kan du inte beratta vad du har for kamera o vad for slags objektiv du anvander?!

  Tack for en toppen blogg, min favorit!!

  Kram Camilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *