Jag saknar dig…

Jag saknar dig så mycket min lilla farmor….nu när julen närmar sig mer och mer.


Jag saknar våra stunder vid ditt kökbord, dina bullar, dina sockor du stickade åt oss. Jag saknar alla jular vi firat tillsammans, alla gånger jag fått följa med dig till staden och köpa julklappar, klätt din julgran eller pyntat ditt hus.

Jag saknar ditt röda hus på landet och när jag som barn bara kunde springa över vägen för att hälsa på.

 
Jag saknar dig så mycket att jag köpte en julros idag..bara för att minnas dig och för att det känns som du finns hos mig. Tack lilla farmor för alla minnen du gett mig. Julros är din och min blomma.


Tack alla ni som tittar in här och skriver så mycket snällt. Jag har fått massor av roliga fotojobb både på människor och saker..så jag lever i en glädje bubbla. Tjhoo..det är det roligaste jag gjort på länge.
Mer blommor hittar du här om du scrollar lite
 
 
 
Ta hand om er!
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

17 reaktioner på ”Jag saknar dig…”

 1. Blir jag först…
  Läste förra inlägget och håller med dig om vad skönt de egna stunderna kan vara ibland:-)
  Fina bilder som gör dig påmind av din kära farmor. Tänk att man kan sakna den äldre generationen länge, jag saknar min mormor som varit borta i 18 år. Vi sydde och pysslade mycket ihop, när jag var yngre. Mamma säger att jag fått allt detta efter mormor:-)
  Kram Susanne

 2. Vilka fina bilder!
  Så fint att minnas med en julros. Min farmor sydde alla mina dockkläder till mig och ibland även en likadan klänning till mig. Jag har fortfarande kvar någon av dessa. Med härligt 70tals tyg 😉
  Hoppas vi betyder lika mycket för vår nåsta generation!

 3. Hei Lotta.
  Så flott at du har så koselige minner fra din farmor. Og så skjønt å hedre henne med blomsten.
  Jeg er også så heldig som har masse gode minner fra mine besteforeldre.

  Ha en flott kveld og ta godt vare på blomsten!

  klem Beate

 4. Förstår att du saknar din farmor, jag saknar min också som dog tidigare i år så det är första julen utan henne.

  Fint att du köpte en julros för att minnas henne.

  kram Mia

 5. ..et nydelig og rørende innlegg..
  Fikk faktisk en liten tåre i øyekroke,
  for jeg savner også min kjære farmor Vi hadde et nært forhold.

  Vakre bilder! Ser yt som at du lager en spennende høstkrans?

  Klem J.

 6. Utrolig fine bilder, Lotta! Men, så trist med farmoren din. Skjønner at du har mange fine minner om henne. Nydelig julerose, og så flott ny header du har laget.

 7. Tänk vad man kan sakna de som är borta. Jag saknar oxå… Så härligt med höstpyssel! Jag har en liten fråga… Hur gör du din bild som är fyrdelad längst upp!? Jag är så fruktansvärt dålig på sådant! HJÄLP
  MVH Malin

 8. Skjønner godt du savner din mormor …så godt du har mange gode minner som du kan ta frem…

  herlige bilder hos deg.. så bra at du har masse å gjøre… Ha en fin lørdag.::klem Kerstin

 9. Så fint skrivet!Jag saknar också min mormor och speciellt mycket såhär när det närmar sig jul (nåja några månader ännu..).

  Denna dikt tycker jag är otroligt fin (och den hade vi på mormors dödsannons)
  ”Det vi saknar mister vi aldrig/ Den vi älskat saknar vi alltid/ Vi mister aldrig den vi älskat/Den vi älskat älskar vi alltid (Claes Andersson)

  Trevlig fortsättning på helgen!
  Köpte förrästen Tove idag och ååh vilket fint reportage från ert vackra hem!
  Kram Sanna

 10. Vilka otroligt vackra biler Lotta, du är fenomenal! Så ursnyggt med zinken, kottarna kanelen och julrosorna! Och layouten likaså, tänk jag fick inte tag i en enda julblomma förra veckan- då det hade behövts.: (

  Ha en mysig helg!

 11. Så fint skrivet om din farmor. Min farmor var en sådan bra berättare om saker som hänt henne när hon var liten. Dessa sagor och berättelser kan jag sakna ibland. Fast det är många år sedan min farmor gick bort. Ha en skön lördagskväll.
  Bilderna är toppen bra, och kul att jobb strömmar in till dig.
  Kram mamma c

 12. Åh vad jag gillar din nya fina header!!!!
  Och bilderna under också!
  Visst saknar man många av de nära och kära som gått bort, speciellt kring högtiderna är det tungt…
  Kram, Kamomilla

 13. Mmm, farmor – hon hette Elsa, min stora tös är döpt efter henne, hon var den bästa av sin sort.
  ”Minnet lever, det kan ej jordas, det kan ej gömmas bland stoft och grus. Nej det skall leva i blomsterdoften, fågelsången och vindens sus.”
  Den läste vi på hennes begravning och den vill jag också ha den dagen det är dags.

  /L

 14. Vilket fint inlägg och vilka vackra bilder … Visst är det som att saknaden efter de man älskar blir större på hösten och när vintern och julen närmar sig? Jag saknar min farmor, som alltid firade jul tillsammans med min familj när jag var liten, och min morfar, som aldrig drack annat än mjölk och kallade det ”vitt vin” till julbordet, så mycket. Och allra mest saknar jag min lilla hundflicka, Frida, som gick bort i somras. Det här blir min första jul utan henne sedan jag var 7 år! Det går nästan inte att förstå … Jag har inte firat jul utan henne sedan jag var 7. Det kommer bli märkligt och tungt. Men det man överlever på är alla de vackra och underbara minnena … De goda minnena, som får en att le och känna styrka. Det är dem man får frammana när allt känns ledsamt. Stor kram på dig!
  /Cecilia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *