Nu blir det helg

 
 
 
Det tog lite tid efter jul innan jag kände att jag började komma ifatt, men nu så. Nu känns det som jag är på banan igen. När Kalle är ledig blir det inte lika mycket gjort vid datorn och annat men det är väl det som är semester 🙂
 
Jag har plockat ordning här inne för att ta helg. Vi ska ut och äta på restaurang med min mans släktingar imorgon så det blir trevligt och så måste vi tömma sovrummen så mycket som går i stugan så att målaren kan sätta igång på måndag. Det blir vår helg det. 
 
Nu har jag packat bilen och ska till stora återvinningen och så fixa naglarna, ha en fin fredagkväll
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Nu blir det helg”

  1. Hej Lotta, fint v-rum du har! Undrar vad färgen på soffan heter och var den kommer ifrån? Trevlig helg!
    Följer din blogg dagligen 🙂 Mvh Pia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *