Trädgårdsjobb och packa

Idag startade jag dagen vid sjön, solen har strålat och jag har haft det så skönt här. Jag lägger på jord på gräsmattan och sår nya frön för att plana ut lite. Jag är klar med marken här nu och nästa gång ska jag fortsätta med köksträdgården. Jag har satt massa lökar här som kommer upp så det blir spännande i vår.
Jag har packat väskan med lite mer underställ och tofflor för nu blir det snart fjällenliv. Bara gå runt i underställ, åka skidor och umgås med familjen. Det ska bli så härligt!
Ha en bra dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Trädgårdsjobb och packa”

  1. Hej!

    Jag har en blogg där jag skriver om min son, som både har hjärtfel och autism. Skriver om allt som handlar om detta och självklart lite vardag också. Försöker lära ut och normalisera funktionsvariationer 😊 om du gillar att läsa om sånt, så är denna bloggen något för dig!

    Ber om ursäkt om du inte gillar såna kommentarer! ⭐️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *