Hundbädd och nya bilder

Nu har Lotta lite att pyssla med innan jag ska åka bort men jag prioriterar alltid att vara ute om jag kan. Det viktigaste för mig är att jag ska må bra och det gör jag när jag får vara ute så jag har varit ute och gjort klart mina pallkragar och klippt ner perenner.
Jag köpte en hundbädd i trä med blå dyna men det kom en svart och rosa, den andra går inte att få tag på så jag behöll den här. Ibland har Jotex rabatter om man är medlem så jag har använt en sådan på den HÄR . Hundleksakerna är från Shirou & Malou.

Idag fick jag bilder och filmer på vår lilla valp igen, jag blir så glad när de skickar sådana så man får se hur han växer. Pettson har börjat få ögon nu och springer runt lite mer. Han är den mörkaste av dem och den som står upp på bilden och ligger med huvudet åt det här hållet.

Nu har barnen åkt på sina saker och ikväll ska de ut och äta tillsammans, jag ska göra lite kaffe, fortsätta packa och fixa lite jobb.
Hoppas du har en härlig dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Hundbädd och nya bilder”

  1. Fin hundbädd.Ett tips jag har haft hund dom senaste 30åren och mitt råd är köp först en mysig valpbädd en med mjuka sidor så han kan vila huvud på kanten och gosa in sej..En valp är van vid mjuka syskon och känner sej tryggare då..det är viktigt att den inte är för stor oxå.. Lycka till

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *