Äta på väg till fjällen

Vi har kommit till stugan i Vemdalen nu och här ska vi vara en vecka både fota jobb och ha ledigt. På vägen till fjällen stannade vi och åt på Diner45 i Rättvik. Väldigt trevligt ställe på vägen upp till fjällen.
Ingen ville vara med på bild 🙂 så det blev bara maten idag. Man är ganska trött nu efter många timmar i bilen. Vi ska käka lite här och bara mysa i soffan, det kanske blir lite mello på tv. Det ska bli så skönt att vara borta lite och få vara i snön och åka slalom.
Jag kommer blogga här ifrån i veckan så jag visar mer senare.
Hoppas ni alla har det bra!
Kram Lotta
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Äta på väg till fjällen”

  1. Hej Lotta!
    Härligt med fjälluft och skidåkning! Älskar att vara ute och har tagit ledigt några veckor som lärare för att faktiskt få jobba ute som du brukar skriva! Har tagit med mig familjen till Stöten för att jobba i skidskolan, det har vi gjort flera år. Hade verkligen hoppats att du var påväg hit till Stöten… kan verkligen rekommendera Stöten om ni inte tidigare har testat…. ett tips till dig är att boka en privatlektion under er vecka i Vemdalen. Man kan alltid utveckla sin åkning och det blir så mycket roligare om man utmanar sig i skidbacken. Hoppas ni får en toppen vecka i fjällen! Kram Moa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *