Schysst elhandelsbolag

Annons Bixia
 
Jag fortsätter att njuta av snö och fina Vemdalen och hoppar in då och då med inlägg på bloggen , idag med månadens inlägg i samarbete med Bixia.  
 
Det här med el tycker många är svårt, därför jobbar Bixia med tex med mig för att jag ska göra det lätt för er att förstå. Det är ofta inte så jättestora prisskillnader på el, den stora skillnaden är vart du tar elen ifrån och detta gör i sin tur stor skillnad för vår miljö. Här kan du bidra på ett enkelt sätt genom att köpa förnybar el från Bixia som jag gör.
 
Förnybar el och gärna närproducerad förnybar el som gynnar både våra bönder i Sverige och vi som bor här i Sverige. 
 
 
Bixia som elbolag går också ett steg längre genom att ansluta sig till Schysst elhandelsbolag. Mer om det kan du läsa HÄR
 
Genom att elhandelsföretagen certifierar sina säljaktiviteter ska det bidra till att fler kunder kan lita på sina elhandelsföretag. För kunden ska det vara tydligt vad de köper och vad avtalet innebär.
 
 
Detta kommer ge Bixias kunder en bekräftelse på att de gjort ett extra bra val. Certifieringen innebär att Bixia uppfyller 17 kundlöften för att kunderna ska känna sig trygga i sitt val av elhandelsbolag. Dessa löften gäller allt från tydlig och riktig prisinformation till särskild hänsyn till utsatta kunder i Bixias säljprocesser. De 17 kundlöftena kan du läsa om HÄR 
 
Har du frågor om el eller vill komma i kontakt med Bixia kan du alltid chatta, ringa eller maila dem HÄR . Jag har själv suttit i deras kundcenter och hört hur proffsiga de är mot sina kunder. 
 
Nu önskar jag er en fortsatt bra dag
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Schysst elhandelsbolag”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *