Jag längtar inte bort utan nästan bara hem

Nu lämnar vi Vemdalen för denna gång och tackar för en härlig semester. Nu ska det bli så mysigt att komma hem igen och få jobba hemma med massa inlägg till er.
Det känns på ett annat sätt efter Elins leukemi och dessa år som gått. Jag är inte samma person längre. Jag längtar inte bort utan nästan bara hem. Jag uppskattar att resa , men det är ingenting jag strävar efter just nu. Jag mår bara så bra av det lilla. Jag älskar vardag och jag ser en stor glädje i det vardagliga livet. Det där med att få vakna frisk i sin egen säng, dricka kaffe i sitt eget kök och sedan göra saker som ger så stor glädje som mitt jobb att få skriva och dela med er.
För mig är det livet hemma det allra bästa. Att få följa årstiderna, att ha tiden till ett lugnare tempo, ett lugnare liv osv. Jag mår mycket bättre än vad jag gjorde för ett tag sedan och det verkar som mina symptom varit min posttraumatiska stress efter Elins sjukdom. Jag kan inte leva det livet jag gjorde för 5 år sedan och jag vill inte leva så. Mitt liv mest hemma med mycket natur, utevistelse och mindre intryck utifrån osv gör mig bättre och bättre.
Jag är bara så nöjd. Jag ser fram emot våren med familjen, med Pettson hunden och att Kalle som kommer jobba med mig lite mer. Vi har inga resor bokade, men vi ska åka på lite turer i sommar. Det här var en underbar resa, vi har haft det så bra och glad för energin den gav mig.
Nu ska vi ta oss hem och så besöka lilla hunden på vägen hem
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Jag längtar inte bort utan nästan bara hem”

 1. Hej!
  Jag rekommenderar en doft som heter
  Women (Ralph Lauren), den är ljuvligt
  blommig men inte för mycket. Jag har
  köpt från Kicks på nätet. Såg just att
  de har 25% på just den doften. Jag har
  också köpt 10 ml som provdoft. Det är
  som ett rör med roller. Perfekt att ha
  i handväskan (kostar nu 149 kr)
  Hälsningar Britt-Mari

 2. Hej
  Så bra att ditt mående går åt rätt håll. Ja, men så är det, att njuta av det lilla. Det är ju så vacker i vårt land. Skogen, småkrypen, knopparna, vattnet och en kaffe ute på trappen gör susen. Längtar efter våren nått så enormt i år, det har varit så mörkt- det påverkar mig mer än vad jag förstått tidigare. Ljuset är viktigt, för måendet.

  Vänligen/ Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *