Hälsa på hundvalp

Vi åkte förbi och hälsade på vår lilla Pettson hundvalp igår när vi åkte hem från fjällen. Nu har alla i vår familj fått träffa honom och alla tycker såklart han är helt underbar. Han är den mörkaste av Cavpoovalparna i denna kull , med vitt på tassarna, under hakan och på bröstet.
Han är som en liten nallebjörn och blir bara sötare och sötare och vi längtar att få träffa honom igen och få följa hans personlighet och utveckling. Lilla Pettson och jag ska gå på privata valpkurser framöver, han ska få en egen PT 😉. Hon kommer hit på tisdag och ska hjälpa oss sätta ihop ett litet program. Jag hoppas att vi ska lära oss massa kul tillsammans som vi kan visa er här på bloggen och på instagram.

I min kalender har jag inte bokat in någonting på hela april som det ser ut nu, vi ska ägna så mycket tid till honom framöver. Pettson kommer också ha en eget instagramkonto för er som gillar hundar lite extra mycket, där kommer ni kunna följa våra valpkurser och lite mer om oss tillsammans osv @cavapoo.pettson

Findus blev så glad när vi kom hem igår också, han har varit hemma hos Philip och Julia och haft det bra. Jag hann inte träffa de andra barnen igår för Philip var på middag så jag hoppas vi ses ikväll. Nu ska jag sätta lite fart här. Jag har massa jobb att göra och så åka till stugan och vattna.
Ha en toppenfin söndag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hälsa på hundvalp”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *