Våffla i Jaktstugan och rabatt på Sudio

Idag valde Kalle och jag att inte åka slalom och istället varit ute och gått. En promenad på förmiddagen och en promend upp till Jaktstugan i Vemdalsskalet och äta våfflor tillsammans med Elin och Jakob.
Jag är så glad att även Kalle gillar att ut och gå och att han saknar våra små vandringar vid stugan. Jag längtar ofta bara ut till naturen. Jag behöver inte åka långt bort osv utan allt det härliga finns ofta bara utanför dörren.
Nu är jag tacksam att vi kan boka den här stugan med barncancerfonden varje vinter för en vecka till fjällen är verkligen avkoppling. Vintersemester är verkligen underbart.
Vi gick upp till Jaktstugan från vår stuga. Det var ca 2 km uppförsbacke men så underbart i solen. När man kom upp till stugan var utsikten magisk i solen.
När vi gick ner från Jaktstugan sken fortfarande solen. Glädje!
Nu önskar jag er alla en trevlig kväll med en puss från oss. Livet är snällt mot oss. Vi är så glada att vi får uppleva det här tillsammans med dessa två och att alla mår bra.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Våffla i Jaktstugan och rabatt på Sudio”

  1. Jag tror du skulle gilla längdskidåkning. Skonsamt för kroppen och man gör det i sin egen takt. Jag åker nästan bara på längden nu för tiden, underbart. Vad härligt ni har det nästa vecka åker vi till vårt fina fjällhus i norska fjällen. Mvh Åsa

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *