Före och efterbilder i vårt sovrum

I annonsamarbete med Happy Homes Linköping
 
Nu är det dags för några före och efterbilder från vårt sovrum. Vårt sovrum är det mindre rummet men har sjöutsikt. Vi valde det rummet dels för utsikten och för att barnen på sikt kanske får egna familjer osv I barnens rum får man plats med små sängar och soffa m.m
 
 
***** Skrivbord och lampa loppis Nu och Då i Mjölby, tavla present *****
 
 
 
När jag köpte skrivbordet på Nu och Då så visste jag vilken tapet vi skulle ha från Happy Homes i Linköping. Den passade bra in i färgen. 
 
 
Tapeten heter Emily och har varit en favorit hos mig länge. Den här funderade jag på redan på när vi gjorde om sovrummet hemma men sparade till en kommande stuga. Nu var det dags och den harmoniserar så fint med den andra tapeten i det andra sovrummet. 
 
 
Utsikten från sovrummet
 
 
När vi flyttade hit så var min första tanke att vi måste måla taken, sedan efter tag så kände jag att de är så fina träfärgade. Efter en tid så kände både Kalle och jag att rummen kändes mörka och vi ville få in mer ljus och bestämde oss för att måla om taken vita. De träfärgade taken kommer vi däremot behålla i några av de andra rummen. Taken är i al och den tidigare ägaren har tagit ner träd utanför stugan och satt upp som hyvlade brädor. Ett otroligt fint jobb.
 
Jag är inte duktig på att måla och Kalle har inte så mycket tid och vi kan inte tapetsera så därför tog vi hjälp med detta av Personligt Måleri. Han var så nogrann och trevlig och skötte alla inköp hos Happy Homes Linköping  utom tapter som jag beställde själv i butiken i Linköping. 
 
 
När vi flyttade till stugan var det så mycket att köpa de första fyra månaderna så då bodde vi på madrass, då såg det ut så här.  Det var mysigt det med, men man fick lite ont i ryggen efter ett tag. 
 
 
I rummen vill vi fortsätta sedan att inreda med matta, kanske någon platsbyggd garderob och bygga igen bakom sängramen för förvaring. Nu har tapetsering och målaren kostat så mycket pengar så just nu är vi bara så otroligt nöjda och vill känna oss för lite inför framtiden. 
 
 
Nu ska vi njuta av våra fina sovrum i vår och sommar och framöver visa ännu fler bilder.  Jag ska berätta för er vilka vita färger och vilket märke m.m målaren har använt, men i detta inlägg får ni se lite hur tapeten blev och det härliga ljuset. 
 
 
 
Kram Lotta 
 
 
 (Jag har betalt för tapeter, färg, målare osv det är endast reklamen som är ett samarbete i detta inlägget)

 
Jag kan varmt rekommendera Happy Homes i Linköping som jag handlat hos i flera år, besök gärna deras butik i Linköping som har ett stort utbud på färg, tapeter, inredning m.m och supertrevlig personal HÄR . Tapeten i detta sovrum heter Emily

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

21 reaktioner på ”Före och efterbilder i vårt sovrum”

 1. Supermysigt! Den blommiga kudden skulle bli riktigt snygg hos oss också. 🙂 Vart har du hittat den?

  Tack för en inspirerande och samtidigt opretentiös blogg – ren glädje, alltid!

 2. Åh så vackert det blev! Tapeten är ljuvlig och hur vackert trätak än är så passar det så mkt bättre med vitt när takhöjden är låg. Jag rår inte för det, men oj vad en nätt, fransk järnsäng hade passat bra i stilen 😀 med de tapeterna. Sån som mest är fin att titta på mer än att sova i tyvärr 😀😀 Kram!

 3. Halloj Lotta!
  Så otroligt fint det blev och vad kul det varit att följa målarens jobb på stories.
  Tapeten är ju heeelt ljuvlig💙
  Du bjuder på så mycket här på bloggen o insta. Tack för det och stor grattiskram i efterskott.
  🌺

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *