Bixia besöker Bonde

 
Annons Bixia
 
Här på bloggen finns det många olika läsare från stad till landsbygd, gammal som ung, man eller kvinna. Det gillar jag! Jag är glad att innehållet i min blogg vänder sig till många olika sorters människor och att ni kan hitta lite av varje som passar er.
 
I det här inlägget i samarbete med Bixia vill jag inspirera dem som skulle kunna sälja el från tex sin egen gård. Du kanske själv är bonde, äger en fastighet med ett stort tak, eller känner någon som skulle kunna producera förnybar el på sin gård som tex. vindkraftverk. Lägg detta på minnet för kanske är det din eller den gården i framtiden som skulle kunna bli elproducenter med förnybar el. 
 
Bixia har gjort nedslag hos  två elproducenter som heter Jan och Gustav. De berättar om deras vardag och varför de har valt att satsa på förnybar el. Det här med bondelivet står mig lite varmt om hjärtat 💗då både min pappa och bonuspappa jobbat och ägt bondgård. 
 

Bixia vill bidra till en hållbar förändring. Därför är det viktigt för dem att stå bakom utvecklingen av närproducerad el från förnybara källor. Detta gör dom främst genom att stötta lokala elproducenter, som till exempel lantbrukaren Gustav Andersson. I deras miniserie, Bixia besöker bonde, förklarar Gustav varför det är så självklart för honom att satsa på just vindkraft som också är en annan förnybar el som kan passa på slätten.

 Nu söker Bixia fler bönder! Jag vet inte hur många bönder som tittar in på min blogg, men jag uppmanar er läsare att tipsa om du känner någon bonde som skulle passa till detta. Bixia har gjort en hemsida för detta som heter Bixia besöker bonde HÄR , där hittar du klipp både från Gustav och Jans gårdar och hur de kan producera förnybar el. 

Ha en toppenfin dag, Kalle och jag är i trädgården idag och fortsätter bygga pallkragar. 

Kram Lotta 

 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Bixia besöker Bonde”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *