Ta med din förnybara el när du flyttar

ANNONS Bixia
 
Att flytta ifrån huset och den här platsen och ta det här beslutet var från början inget lätt beslut, men nu när vi väl bestämt oss så känns det så bra. Vi har haft mycket att tänka på. Först funderar man på om det är rätt beslut för oss och sedan börjar det praktiska att städa och flytta saker. Man samlar på sig mycket saker när man har mycket utrymmen.
 

När man ska flyttar är det mycket att tänka på som tex  fixa flytthjälp, skaffa flyttkartonger, göra adressändring mm Något annat som man mer inte får glömma bort är att flytta med sitt elavtal. 

Kontaktar man Bixia hjälper de till med att teckna elavtalet och att anmäla flytten till elnätsbolaget.

Många glömmer nämligen att flytta med elen och hamnar då på ett anvisat elavtal som innebär onödigt höga kostnader. Hör av dig till Bixia så hjälper de dig att teckna elavtal och anmäla din flytt till ditt nya elnätsbolag. Jag kommer få ringa till Bixia framöver men jag har ju såklart redan Bixia och närproducerad el i stugan. 

 

Man kan enkelt kontakta  Bixia via hemsidan på www.bixia.se/flytta eller SMS:a BIXIA FLYTT följt av personnummer eller kundnummer till 71120 så kontaktar Bixia kunden. Smidigt och bra.

 
Imorgon fortsätter jag att sortera inför min flytt till stugan. Nu ska allt vi sparat sorteras i ett rum i gamla skolan så blir det dansgolv i de andra rummen.
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Ta med din förnybara el när du flyttar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *