En helg utan planer

Det är tidig morgon och jag ska packa bilen och åka till stugan. Ingen stress eller så, det får ta den tid det tar. Jag vaknade när Kalle åkte till jobbet och om jag blir trött kan jag sova en stund när jag kommer fram. Jag sover så bra och har gjort det en längre tid, sover hela natten ofta utan att vakna. Sömn är toppen för en trött hjärna.
Vi har inga planer och inget vi måste göra i helgen. Det ska bli skönt. Ta dagen som den kommer och vara ute mycket. Det har kommit snö så det är mysigt ute nu.
Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En helg utan planer”

  1. Så fint du har det på ditt bord i rummet. Jag bara njuter av allt fint och hur du får till det. Och sen dina vaxade hyacinter, kanonsnygga. Är imponerad och framförallt inspirerad.
    Ha en fin dag, kram!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *